5 причини да пазаруваш хранителни стоки онлайн

  • 11:31
  • 12 юли 2021

 

Обичаш ли ходенето в супермаркета в пиковите часове след работа или в почивните дни? Какво ще кажеш за опашките пред щандовете и касите, които не ти позволяват дори да прочетеш етикета на храните, които купуваш? А пазаруването с деца, не е ли очарователно приключение?

Шегуваме се, разбира се. Истината е, че пазаруването на хранителни стоки може да е едно от най-досадните преживявания, особено в по-натоварените часове. Но пък ние ти предлагаме най-страхотната алтернатива, която ще ти донесе повече време, което да прекараш пълноценно – пазарувай онлайн!

 

Ето няколко обективни причини да го направиш още днес!

 

1. Спестява време

Да напазаруваш всичко необходимо в препълнен супермаркет след края на работния ден може да отнеме часове, дори да имаш предварително подготвен списък. Помисли само за пътуването в задръстване, бавната навигация между редовете, и останалите посетители, изчакването пред различните щандове, и след това на касата. Докато преминеш през цялото това приключение, времето ти ще е отлетяло.

Ето как да спестиш време като пазаруваш онлайн: направи предварителен списък, намери бързо с търсачката необходимите продукти, добави ги в количката и поръчай. Ще ти отнеме само няколко минути, а продуктите ще пристигнат „сами“ пред вратата ти!

2. Пестиш пари

Колко пъти ти се е случвало да излезеш от супермаркета с голям брой ненужни покупки, които са ти хванали окото ненадейно? Или пък купуваш излишни количества храна, защото пазаруваш на празен стомах?

Пазарувай онлайн и ще спестиш тези разходи! В онлайн магазина ще откриеш разнообразни промоции на едно място без да се налага да се луташ между десетки рафтове, пълнейки количката си с ненужни покупки, а когато търсиш продуктите от списъка си целенасочено, вероятността нещо да те „грабне“ случайно е минималнa.

3. Полезно е за здравето

Да, онлайн пазаруването е здравословно по много начини! От една страна, не се изкушаваш да купуваш вредни храни в лъскави опаковки, ей така, между другото. От друга, пренаселените магазини винаги крият по-голям риск от пренасяне на вируси, бактерии и други патогени. Социалната изолация наистина не е полезна за здравето, но пък спазването на дистанция е! И не на последно място – носенето на тежките торби с покупки също може да ти създаде здравословни проблеми, особено ако нямаш ежедневна практика с вдигането на тежести.

4. Ти избираш кога и откъде да пазаруваш

През деня не ти остава време да мислиш за пазар? Направи го през нощта! Онлайн магазинът ни работи денонощно, а ти избираш кога да ти доставим покупките.

Онлайн пазаруването е страхотно решение и ако си отсъствал няколко дни от дома и хладилникът е празен. Поръчай онлайн и избери кога да ти доставим поръчката!

Зареди се с позитивни емоции, а ние ще заредим твоя хладилник!

5. По-спокойно и рационално пазаруване

Когато пазаруваш онлайн и в избрано от теб време и място, имаш спокойствието и времето да проучиш и избереш добре покупките си. Можеш да потърсиш отзиви, рецепти и подробно описание на продуктите и качествата им. Също така, можеш да разгледаш спокойно всички предлагани продукти, вместо да грабнеш първото, което се изпречи пред очите ти.  Така се спасяваш и от някои търговски трикове, манипулиращи поведението ти. Всеизвестно е, че най-често се купуват продуктите, поставени на нивото на очите на пазаруващите. А тези на най-горните или най-долните редове често са пренебрегвани, дори да имат по-добри качества и цена. В онлайн магазина виждаш всички продукти на едно място и сам избираш кои да добавиш в кошницата си.

 

Увери ли се вече, че онлайн пазаруването е точно за теб?

Добавен в любими!